Liderlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'prompter' tepkisi

Liderlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'prompter' tepkisi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı canlı yayın sonrası paylaştığı mesaj ile Erdoğan'ın bu akşamki yayını sırasında prompter kullanmasına gönderme yaptı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da Erdoğan'ın prompter kullanmasını eleştirdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, HaberTürk ekranlarında bu akşam canlı yayında soruları yanıtladı.

Farklı iki televizyon kanalında canlı yayında olan Cumhurbaşlanı Erdoğan'ın prompter kullanmasının görülmesi üzerine Babacan yayın sonrası "Prompter kullanmadan soruları cevapladığım bir yayını daha geride bıraktık" mesajını paylaştı.

fotoii.jpg

'GAZETECİ FISILDAMASI İLE SÖYLEŞİ'

Kemal Kılıdaroğlu da sosyal medyadan paylaştığı mesajda "Erdoğan, bırak “sorulara” vereceğin cevapları, bana edeceğin hakaretleri bile promptera yazdırmak zorunda kalıyorsun. Bir ilçe sular altında, ciddi felaket haberleri peş peşe geliyor ama senin ülkeyi yönetme kapasiten yok. Gazeteci fısıldaması ile söyleşi de gördü ülke sayende..." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN