Kılıçdaroğlu: Erdoğan, Cumhurbaşkanı adayı olmamdan çok korkuyor

Kılıçdaroğlu: Erdoğan, Cumhurbaşkanı adayı olmamdan çok korkuyor

Verdiği bir röportajda kendisine sorulan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan aday olmanızdan çekiniyor mu, korkuyor mu?" sorusuna, "Evet, çok korkuyor" yanıtını veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olacağına ilişkin sorusunu ise karşılıksız bıraktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti merkezindeki odasında ağırladığı TELE 1'den Yılmaz Polat'a gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, Polat'ın "Cumhurbaşkanı Erdoğan sürekli her fırsatta isminizi telaffuz ediyor. Aday olmanızdan çekiniyor mu? Korkuyor mu?" sorusuna, "Evet, çok korkuyor. Korkmasa televizyonda karşıma çıkar tartışırız" diye yanıt verdi.

'ALTILI MASA'NIN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MI?

Yılmaz Polat'ın yazısından ilgili bölüm şöyle:

"CHP Genel Başkanı, yoğun bir çalışma içinde.

İktidara hazırlanıyor.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının seçileceğinden kuşkusu yok.

'Kamuoyunda 6'lı masadan aday olarak sizin isminizin çıkacağına ilişkin kanaatler çok yaygın. Yani en güçlü aday olarak gösteriliyorsunuz' şeklinde bir cümle kullanarak tepkisini almak istedim ancak CHP lideri yorum yapmadı, sessiz kalmayı tercih etti.

Kılıçdaroğlu, 'Erdoğan Yönetimini, icraatları ve Erdoğan'ı yakından izliyor.

Bürokraside 'olup-bitenlerden' haberdar olduğunu ve ayrıntılı yoğun bir çalışma yaptıklarını belirtiyor. 'Liyakat' öncelikleri arasında.

Kılıçdaroğlu Cumhuriyet'in yüzüncü yıldönümü hazırlıklarına şimdiden başladıklarını bildirdi, Kasım sonu yada Aralık ayı başı gibi çok önemli açıklamalar yapacaklarını açıkladı.

Kılıçdaroğlu'na göre Erdoğan Cumhuriyetin yüzüncü yıldönümünde seçimi kaybedip iktidardan gitmiş olacak.

Bu arada 'Cumhurbaşkanı Erdoğan sürekli her fırsatta isminizi telaffuz ediyor. Aday olmanızdan çekiniyor mu, korkuyor mu?' diye sordum.

'Evet, çok korkuyor' dedi.

'Korkmasa televizyonda karşıma çıkar tartışırız. Birçok kez kendisini televizyonda hem de kendi istediği bir televizyonda medeni bir şekilde tartışmaya davet ettim ama sürekli kaçıyor. Bir kez daha söylüyorum. Gel kamuoyu önünde tartışalım' diye ekledi.

Anlaşılan CHP lideri, sandığa gidinceye kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı televizyon tartışmasına davet etmeye devam edecek."

YAZININ TAMAMI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN