Kılıçdaroğlu'ndan 'gafil, namert, sefil, kifayetsiz' sözlerine yanıt: Erdoğan boş konuşmaya devam etsin

CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında 'gafil, namert, sefil, kifayetsiz' gibi ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Böyle boş konuşmaya devam etsin. Onun ufku nasıl aşılırmış, ben ona vizyon konuşmasında göstereceğim" sözleriyle yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik de, Erdoğan'a dava açacaklarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün (23 Kasım 2022 Çarşamba günü) AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için 'gafil, namert, sefil, kifayetsiz' gibi ifadeler kullandı.

erdogan-grup-konusmasi-1.jpg

ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA AĞIR SÖZLER

Muhalefetle polemiğe girmekten uzak duracağını dile getiren Erdoğan, Kılıçdaroğlu hakkında şunları söyledi.

"Kendi devletini, ülkesini mafyaya teslim etmekle itham ettiğini söyleyen zavallı, sorumluluktan söz edemez.

Yurt dışında ne kadar Türkiye düşmanı varsa onların ekmeğine yağ süren gafil, sorumluluk ile yan yana gelemez.

Terör örgütü güdümündeki partiyi ülke yönetimine ortak etmeye çalışan namert, sorumluluktan söz edemez.

Yolsuzluktan, hırsızlıktan, ahlaksızlıktan söz edip de kendi belediyelerindeki kepazeliklere gözlerini kapatan kifayetsiz, sorumluluk yanına yaraşamaz."

erdogan-grup-konusmasi-2.jpg

"VİZYON AÇIKLAMASINDAN MEMNUNİYET DUYDUK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı konuşmada, 3 Aralık 2022 Cumartesi günü 'vizyon' açıklaması yapacağını duyuran CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, "Bu zatın siyasi hayatında ilk kez bir vizyon açıklamaya hazırlandığını ilan etmesinden memnuniyet duyduk. Bizim asıl yarışmak istediğimiz alan asıl güreşmek istediğimiz minder asıl tartılmak istediğimiz kantar işte burasıdır.

Biz muhalefet ile polemik siyasetine değil eser ve hizmet siyasetinde yarışmak istiyoruz. Biz muhalefet ile mesaimizi sürekli onların yalanlarına cevap vererek değil, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun benzeri gayretlerini konuşarak yürütmek istiyoruz" sözlerini kullandı.

kilicdaroglu-gazetecilerin-sorularini-yanitliyor-3.jpg

"ERDOĞAN BOŞ KONUŞMAYA DEVAM ETSİN"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün ormancılarla gerçekleştirdiği buluşmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri hatırlatılan Kılıçdaroğlu, şöyle yanıt verdi:

"Böyle boş konuşmaya bırakın devam etsin. Kendisine bir çağrım var: 3 Aralık'ta gelsin, benim konuşmamı dinlesin, 'vizyon nedir' kendisine öğreteceğim. Bundan hiç kimsein endişesi olmasın, Erdoğan'ın da endişesi olmasın. Erdoğan'ın ufku nasıl aşılırmış, ben ona vizyon konuşmasında göstereceğim."

kilicdaroglu-gazetecilerin-sorularini-yanitliyor-1.jpg

"ERDOĞAN'A DAVA AÇACAĞIZ"

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün TBMM grup toplantısında Kılıçdaroğlu hakkında sarf ettiği sözlerle ilgili olarak dava açacaklarını duyurdu.

Çelik'in açıklaması şöyle:

"Erdoğan'ın seviyesizce ifade ettiği 'haysiyet fukarası, sefil, zavallı, gafil, namert, kifayetsiz, yüzsüz' hakaret sözlerinin ve ahlak değerlerinden yoksun saldırının hesabını soracağız! Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı gereğince RTE hakkında derhal dava açacağız!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN