Kılıçdaroğlu'ndan Meclis'e Bakırtaş-Karakaya çağrısı: Bu meseleyi halledelim

Kılıçdaroğlu'ndan Meclis'e Bakırtaş-Karakaya çağrısı: Bu meseleyi halledelim

CHP lideri Kılıçdaroğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden avukat Servet Bakırtaş ve Dr. Ekrem Karakaya'nın ardından Meclis'e çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Şiddetle mücadele kanunu çıkararak bu meseleyi halledelim" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden avukat Servet Bakırtaş ile Dr. Ekrem Karakaya'nın ardından Meclis'e 'şiddetle mücadele kanunu' çıkarma çağrısında bulundu.

Türkiye'ye sarsan çifte cinayet dün İstanbul ve Konya'da gerçekleşti. İstanbul'da avukat Servet Bakırtaş, Konya'da ise Dr. Ekrem Karakaya görev yaptıkları sırada uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayın kamuoyunda geniş yankı uyandırmasının ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu, Meclis'i olağanüstü toplantıya davet etti.

"BU MESELEYİ DERHAL HALLEDELİM"

Kılıçdaroğlu, "Şiddetle mücadele kanununu çıkarmak üzere, yüce Meclisimizi olağanüstü toplantıya davet ediyorum. “Üzgün görünmek” yerine, eğer gerçekten üzgünseniz, gelin bu meseleyi derhal halledelim. Bakırtaş-Karakaya Şiddeti Önleme Kanunu'nu çıkartalım. Hemen." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN