Kılıçdaroğlu'ndan Moda Sahnesi'ne ziyaret: Kandil de getireceğim

Kılıçdaroğlu'ndan Moda Sahnesi'ne ziyaret: Kandil de getireceğim

CHP lideri Kılıçdaroğlu, yüksek gelen elektrik faturalarına tepki göstererek ödemeyeceğini açıklayan Moda Sahnesi’ni yarın saat 13.00'de ziyaret edeceğini duyurdu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımında ''Elektriğinizi tekrar açmışlar ama ne olur ne olmaz, kandil de getireceğim. Malum bende çok var. Gönderen hiç olmazsa bir işe yaramış olur'' ifadelerini kullandı.

Elektriğe yapılan zammın ardından, yüksek fatura şoku yaşayan mekanlardan biri de İstanbul-Kadıköy’deki tiyatro salonlarından Moda Sahnesi olmuştu.

Moda Sahnesini etiketleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, twitter hesabından yarın saar 13.00'te ziyaret gerçekleştirmek istediğini duyurdu.

Kılıçdaoğlu, paylaşımında ''Milletimiz için verdiğiniz mücadeleyi tarih yazacaktır. İzninizle Cumartesi saat 13.00’te sizleri ziyaret etmek isterim. Elektriğinizi tekrar açmışlar ama ne olur ne olmaz, kandil de getireceğim. Malum bende çok var. Gönderen hiç olmazsa bir işe yaramış olur.'' ifadelerini kullanarak MHP lideri Bahçeli'ye gönderme yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN