Kılıçdaroğlu, eski ülkü ocakları başkanlarına seslenecek

Kılıçdaroğlu, eski ülkü ocakları başkanlarına seslenecek

Türkiye, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tur oylaması için yeniden sandık başına gidecek. Birinci turda en çok oyu alan iki aday Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ikinci turda karşı karşıya gelecek. Kritik öneme sahip Sinan Oğan'ın aldığı oyların kime gideceği ise merak konusu. Kılıçdaroğlu bu konuda öne çıkmak için 'yeni hamle'de bulunarak Ankara’da ülkü ocaklarının eski başkanları ile bir araya gelecek.

28 Mayıs'ta Türkiye, Cumhurbaşkanı seçimlerinde kararını verecek. Birinci turun ardından siyasi partiler ve adaylar hız kesmeden programlarını sürdürdü. İkinci tur için son düzlüğe girilirken adaylar kritik hamlelerle geniş seçmen kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da ülkü ocaklarının eski başkanları ile bir araya gelecek. Toplantıda Eski ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu ile, Kılıçdaroğlu’nun danışmanı eski MHP İl Yöneticisi Ramazan Kubat da konuşma yapacak.

İktidarın HDP üzerinden, terörle iş birliği yapmakla suçladığı CHP, cumhurbaşkanlığı seçimine birkaç gün kala milliyetçi oylara yönelik hamlelerini artırmaya devam ediyor.

KILIÇDAROĞLU 'MİLLİYETÇİ' BİR TOPLULUĞA HİTAP EDECEK

T24'ten Eray Görgülü'nin haberine göre bu kapsamda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çarşamba günü Ankara’da yaklaşık bin kişilik “milliyetçi” bir topluluğa hitap etmeye hazırlanıyor. Çankaya Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri’nde saat 14.00’te başlayacak toplantıya çeşitli illerden ülkü ocaklarının eski başkanlarının ve yöneticilerinin katılması bekleniyor.

TERÖRLE İŞ BİRLİĞİ SUÇLAMALARINA YANIT VERECEK

Kılıçdaroğlu’nun “terörle iş birliği” suçlamalarına yanıt vereceği toplantıda aynı zamanda Eski ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu ile, Kılıçdaroğlu’nun danışmanı MHP Ankara eski İl Yöneticisi Ramazan Kubat da konuşma yapacak. T24’e bilgi veren CHP’li kaynaklar, toplantıda ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’a oy vermiş isimlerin de bulunacağına dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU’NA OY VERME ÇAĞRISINDA BULUNDU

Bu arada sosyal medya hesabından açıklama yapan Ramazan Budak da, milliyetçelere Kılıçdaroğlu’na oy verme çağrısında bulunarak, şu ifadeleri kullandı: “Türk’ün sinesinden gelen Oğuz’un Beğdili boyundan olan Türk’ün öz be öz evladı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme günüdür. İsteğim ve dileğim odur ki Türk milliyetçiliğinin ve Türk evlatlarının sarsılmaz desteğiyle bundan gayrı Türk’ü Türk yönetsin, ne mutlu Türk’üm diyene.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN