Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: Türkiye'nin çok net bir ahlak sorunu var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yeni bir video paylaştı. "Türkiye'nin çok net bir ahlak sorunu var" diyen Kılıçdaroğlu videoya, "Ahlak, devletin temelidir. Türkiye’nin onurunu Suudi Konsolosluğunun bahçesine gömenler, devletin temellerini sarstılar. Gelin bu gece, bu acı meseleyi konuşalım…" notunu düştü.

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan paylaştığı videolarına devam ediyor. Daha önce bürokratlar, kadın hakları ve gençlerle ilgili paylaşım yapan Kılıçdaroğlu bu kez Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili bir video paylaştı. Ahlak üzerine vurgular yapan Kılıçdaroğlu hükümetin Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili politikasını eleştirerek, "Türkiye’nin onurunu Suudi Konsolosluğunun bahçesine gömenler, devletin temellerini sarstılar." ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu saat 22.00 sularında paylaştığı videoyu, "Ahlâk, devletin temelidir. Türkiye’nin onurunu Suudi Konsolosluğunun bahçesine gömenler, devletin temellerini sarstılar. Gelin bu gece, bu acı meseleyi konuşalım…" notuyla duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (22)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
22 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN