Kırşehir'de hastane yolunda can pazarı

Kırşehir'de hastane yolunda can pazarı

Kırşehir'de hasta taşıyan Emre Aydın idaresindeki otomobil ile otobüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil, otobüsün altında yaklaşık 60 metre sürüklendi. Otomobil sürücüsü Aydın olay yerinde hayatını kaybetti, otomobilden yaralı olarak çıkarılan Burcu ve Yıldız Gökoğuz da kaldırıldıkları hastanede öldü.

Kırşehir'de hastaneye tedavi için gidenlerin içinde olduğu otomobilin otobüsle çarpışması sonucu 3 kişi öldü. 

Kırıkkale-Kırşehir kara yolu üzerinde seyir halinde olan Gürkan İlağ'ın kullandığı Kiğı Karakoçan firmasına ait otobüs, Kırşehir kent merkezindeki Türbe Kavşağı'nda yan yoldan çıkan Emre Aydın idaresindeki otomobille çarpıştı.

19-05/20/20190519_2_36530313_44632655.jpg

Çarpışmanın etkisiyle otomobil, otobüsün altında yaklaşık 60 metre sürüklendi. Otomobil sürücüsü Aydın olay yerinde hayatını kaybetti. İtfaiye ve sağlık ekiplerince otomobilden yaralı olarak çıkarılan Burcu (18) ve Yıldız Gökoğuz  da (53) kaldırıldıkları Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

19-05/20/20190519_2_36530313_44632659.jpg

KOMŞULARINI HASTANEYE GÖTÜRÜYORDU

Kazanın ardından hastaneye gelen ölenlerin yakınları sinir krizi geçirince acil serviste müdahale edildi.

Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan kara yolunun bir şeridi, araçların olay yerinden kaldırılmasıyla yeniden açıldı. Bu arada Emre Aydın'ın, komşuları olan Burcu ve Yıldız Gökoğuz'u tedavi için hastaneye götürürken kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Kazanın ardından CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu, hastaneye gelerek bilgi aldı. 

KIRŞEHİR/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN