Kış ayında olacak iş mi? Yüzde 60'lık zammı Fatih Portakal duyurdu

Kış ayında olacak iş mi? Yüzde 60'lık zammı Fatih Portakal duyurdu

Kış ayında bu yapılır mı? Yüzde 60 oranında zam yapıldı! O ürüne yapılan zammı görenler, "Kış ayında olacak iş mi?" diye tepki gösterdi! Zammı gazeteci Fatih Portakal duyurdu...

Kış aylarında genellikle talebin düşük olduğu dondurma ürünlerine yapılan yüzde 60'lık bir zam kararı, birçok kişiyi şaşırttı. Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, popüler dondurma markası Algida'nın ürünlerine getirilen bu yüksek orandaki zammı duyurdu.

ENFLASYON ORANINDA ZAM

dondurmaya-zam.webp

Portakal, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bu da zamlandı. @AlgidaTurkiye dondurmaya yüzde 60 zam yapmış. Enflasyon kadar yani…" ifadelerini kullandı. Kış aylarında dondurma tüketimine yönelik yapılan bu zam kararı, sosyal medyada kullanıcılar arasında "Kış ayında olacak iş mi?" şeklinde tepkilere neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (22)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
22 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN