Kıyamet alameti koyunlar! Günlerce dönüp durdular sonra ne görsünler… Kamera takılınca...

Kıyamet alameti koyunlar! Günlerce dönüp durdular sonra ne görsünler… Kamera takılınca...

Sosyal medyada paylaşılan bazı görüntüler akıllara durgunluk vermeye devam ediyor. Son dönemde yaşanan ürpertici olaylara bir yenisi daha eklendi. Paylaşılan görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak. Kıyamet alameti koyunlar! Günlerce oldukları yerde dönüp durdular sonrası ise korkunç. Kamera takılınca gerçek ortaya çıktı. İşte tüm dünyanın gündemine oturan o görüntüler...

Son günlerde yaşanan tuhaf olaylar herkesin dikkatini çekerken Çin'den gelen görüntüler tüm dünyayı şoke etti. Görüntüleri görünce küçük dilinizi yutacaksınız. Kimse ne olduğunu anlayamadı. Kıyamet alameti koyunlar! Bir koyun sürüsünün günlerce kendi etraflarında dönmesi sosyal medyada viral oldu. Herkes nedenini merak ederken kameraların takılmasıyla birlikte gerçek ortaya çıktı. Kıyamet adım adım yaklaşıyor!

GÖRÜNTÜLERİ GÖRÜNCE KÜÇÜK DİLİNİZİ YUTACAKSINIZ

Çin'in İç Moğolistan Özerk Bölgesi'ne bağlı Baotou'da çekilen görüntüler tüyleri diken diken etti. Onlarca koyun hep birlikte daire şeklinde dönerken görüntülendi. 12 gün boyunca bunu yapan koyunların görüntülerini görünce küçük dilinizi yutacaksınız. Hayvanların sahibi Miao, önce birkaç koyunun dönmeye başladığını daha sonra bütün sürünün katıldığını söyledi.

fggfgf-2023-08-01t112744-894.jpg

12 GÜN BOYUNCA BUNU YAPTILAR... NEDENİNİ KİMSE BİLMİYOR

Kadının açıklamalarına göre koyunların 12 gün boyunca daire çizdiği belirtildi. Çiftlikte 34 koyun ağılı olduğu, sadece 13 numaralıdakilerin bu şekilde hareket ettiği açıklandı. Devlete bağlı gazete People's Daily, koyunların sağlıklı olduğunu ve davranışın nedeninin bilinmediğini kaydetti.

GERÇEK KAMERALAR TAKILINCA ORTAYA ÇIKTI!

Sosyal medyada viral olan görüntüler sonrası birçok teori ortaya atılırken bunlardan en çok dikkat çekeni ise Listeria hastalığı oldu. Listeria monocytogenes bakterisiyle kontamine olan gıdaların tüketilmesiyle ortaya çıkan bir hastalık.

fdfddf-50.jpg

Hastalık sebebiyle beyinde oluşan iltihap, daire şeklinde dönme davranışına sebep oluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bell, "Görünen o ki koyunlar uzun süredir ayna alanda kaldıkları için gergin ve sürekli aynı hareketi tekrarlıyorlar." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN