Kızılcık Şerbeti'nin 'Apo'su Settar Tanrıöğen'den üzücü haber

Kızılcık Şerbeti'nin 'Apo'su Settar Tanrıöğen'den üzücü haber

Kızılcık Şerbeti dizisindeki 'Apo' karakterini canlandıran ve geçirdiği beyin kanaması nedeniyle iki kez ameliyat olan oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuna ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Tanrıöğen'in bugün bir kez daha ameliyat edildiği öğrenildi.

Son dönemlerin popüler dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Abdullah Ünal' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçirdi. İki kez ameliyat olan 61 yaşındaki oyuncunun bugün bir kez daha ameliyat edildiği öğrenildi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 2 kez ameliyat edilen oyuncunun bu hafta taburcu olması bekleniyordu. Ancak baş ağrıları artan Tanrıöğen’in yapılan kontrollerde yeniden ameliyat edilmesine karar verildi.

"BENSİZ DEVAM EDİN"

Ünlü oyuncunun bugün yeniden ameliyat edildiği ve tedavisinin bir süre daha devam edeceği öğrenildi. Tanrıöğen’in hafıza kaybı ve çabuk yorulması nedeniyle son dizisi 'Kızılcık Şerbeti'ndeki ekibine haber yollayarak "Bensiz devam edin" dediği belirtildi.

Usta oyuncunun fenomen olan karakteri Abdullah Ünal”ı bu nedenle Ahmet Mümtaz Taylan canlandırmaya başlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN