Kongrede oyunu kullanan İmamoğlu: Yalanlarında boğulsunlar

İBB Başkanı İmamoğlu, CHP 38. Olağan İstanbul Kongresi’nde oyunu kullandı. Haliç Kongre Merkezi’nden ayrıldığı sırada çevresindeki partililere, “Çok çirkinleştiler, çok yalan konuştular. O yalanlarında boğulsunlar ama biz tertemiziz" dedi.

CHP’nin yeni İstanbul İl Başkanı için kıyasıya yarış yaşandı. CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik ve eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, İl Başkanlığı için yarıştı. Kongre, genel merkez ile yenilikçiler rekabetine sahne oldu. İl Başkanı ve 196 kurultay delegesinin belirleneceği 38. Olağan İstanbul İl Kongresi dün saat 08.00 itibarıyla Haliç Kongre Merkezi’nde başladı.

CHP 38.Olağan İstanbul Kongresi’nde oyunu kullanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç Kongre Merkezi’nden ayrıldığı sırada çevresindeki partililere, “Çok çirkinleştiler, çok yalan konuştular. O yalanlarında boğulsunlar ama biz tertemiziz" dedi.

İmamoğlu oy kullanmak için sahneye geldiği sırada partililer sloganlar eşliğinde, destekte bulundu.

İmamoğlu, oy kullandıktan hemen sonra Haliç Kongre Merkezi’nden ayrılmak için çıkışa yöneldi. Bu sırada partililerle fotoğraf çektiren ve sohbet eden İmamoğlu’nun çevresindekilere, “Çok çirkinleştiler, çok yalan konuştular. O yalanlarında boğulsunlar ama biz tertemiziz" şeklinde konuştu.

İmamoğlu, daha sonra kendisini bekleyen araçla alandan ayrıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir