Konya'daki saldırıyla ilgili yayın yasağı getirildi

Konya'daki saldırıyla ilgili yayın yasağı getirildi

RTÜK, sulh ceza hakimliği kararıyla Konya Şehir Hastanesi'nde doktor Ekrem Karakaya'nın öldürülmesiyle ilgili yayın yasağı getirildiğini duyurdu.

Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan Doktor Ekrem Karakaya'nın öldürüldüğü silahlı saldırı hakkında yayın yasağı getirildi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan (RTÜK) yapılan açıklamaya göre, Konya 5. Sulh Ceza Hakimliğinin yasak kararı tüm medya kuruluşları ile sosyal medyayı kapsıyor.

Açıklamada, "Konya Şehir Hastanesi’nde meydana gelen silahlı saldırı olayına ilişkin Konya 5. Sulh Ceza Hakimliğinin 2022/2828 sayılı kararı ile yazılı, görsel ve sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren medyaya, olaya ilişkin haberlere yönelik yayın yasağı kararı getirilmiştir" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (52)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
52 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN