Katledilen Ekrem Karakaya'nın ismi Konya'da yaşatılacak

Katledilen Ekrem Karakaya'nın ismi Konya'da yaşatılacak

Konya Şehir Hastanesi’nde silahla başından vurulan Kardiyoloji uzmanı Ekrem Karakaya'nın isminin kentteki bir caddeye verilmesine karar verildi.

Konya Şehir Hastanesi'nde sinir krizi geçiren Hacı Mehmet Akçay isimli bir kişi, annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu Kardiyoloji uzmanı Ekrem Karakaya ile tartışma yaşamıştı. Karakaya'yı silahla yaralayan şahıs daha sonra intihar etmişti.

İSMİNİ İLELEBET YAŞATACAĞIZ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye meclisi kararı ile Dr. Karakaya'nın isminin bir caddeye verileceğini belirterek, "Konya Büyükşehir Meclisi ve Konya Büyükşehir Belediyesi olarak Konya Şehir Hastanesi ve yeni Emniyet Müdürlüğü arasındaki caddeye şehit doktorumuzun ismini vererek, ismini ilelebet yaşatacağız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN