Koronadan arkadaşını kaybeden Soylu uyardı: Kendi ellerimle mezara indirdim

Koronadan arkadaşını kaybeden Soylu uyardı: Kendi ellerimle mezara indirdim

Ağrı'da düzenlene Güvenlik Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronadan hayatını kaybettiğini belirttiği arkadaşını 'kendi ellerimle mezara indirdim' dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, Ağrı’da düzenlenen ‘Güvenlik ve Terörle Mücadele Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. e-devlet üzerinden 24 saatte 691 bin 890 kişinin izin belgesi aldığını açıklayan Soylu "Dün bir arkadaşımı kendi ellerimle mezara indirdim, Korona'dan vefat etti" dedi.

KORONA'DAN VEFAT EDEN ARKADAŞIMI KENDİ ELLERİMLE MEZARA İNDİRDİM

Ağrı Güvenlik Toplantısı'nda tam kapamaya ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı, burada yaptığı konuşmada, “Dün bir arkadaşımı kendi ellerimle mezara indirdim, Korona'dan vefat etti. Benle yaşıttı, çocukluğumuzdan beri birlikteyiz. Bu işin telafi edilebilecek bir tarafı olsa hepimiz telafi edelim. En yakınlarımızı kaybettik, memleketimizin en birikimli insanlarını kaybettik. Camilerde saf düzenimiz değişti. Hala bunun muzurluğunu yapanlar var, yapmayın Allah rıza için ya, hep beraber bu işten çıkalım" diyerek vatandaşlara seslendi.

Çoğunluğun kurallara uyduğunu ifade eden Bakan Soylu, “Israr edenlere gerekli işlemler gerçekleştirildi” dedi.

691 BİN KİŞİ İZN ALDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şu ana kadar muafiyet tanıdığımız sektörlerde e-başvuru, e-devletten çalışma izni belgesi alan kişi sayısı 691 bin 890. 178 bin 283 kişi de seyahat izin belgesi aldı" açıklamasında bulundu.

Soylu, “İzin belgesi için bir gün önce öğleden sonra saat 15.00 gibi açtık. Bir anda başvurular oldu. Tüm tanımlamaları yaptık.  Şu ana kadar e-başvuru ile izin izni alan 691 bin 890 kişi. Buradan belgeyi aldıktan sonra, kolluk kuvvetlerimizin cep telefonlarına, tabletlerine düşüyor bunlar. Denetimler de çok rahat şekilde yapılıyor. Bunu da başardık. Seyahat izin belgeleriyle ile de işi 178 bin 283 bin kişi seyahat izin belgesi aldı” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN