Koşulsuz kredi kampanyası başladı! İş Bankası'na başvuranın hesabına yatıyor: 100.000 TL'ye kadar koşulsuz kredi...

Koşulsuz kredi kampanyası başladı! İş Bankası'na başvuranın hesabına yatıyor: 100.000 TL'ye kadar koşulsuz kredi...

Türkiye İş Bankası tarafından başlatılan kampanya ile kredi ihtiyacı olanlara müjdeli haber geldi. Başvuru yapmak isteyen müşterilere koşulsuz, şartsız kredi imkanı sunuluyor. Gelir belgesi sunulmadan nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 100.000 TL'ye varan kredi ödemeleri yapılıyor. İşte tüm detaylar...

KOŞULSUZ 100.000 TL KREDİ İMKANI

Türkiye İş Bankası tarafından yeni bir kampanyaya imza atıldı. Kampanya kapsamında nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber verildi. Nakit avansa ihtiyacı olan müşterilere 100.000 TL tutarında kredi imkanı sağlıyor.

Kredi kampanyası kapsamında başvuru yapan vatandaşların gelir belgesi ya da herhangi bir koşul, şarta tabi tutulmadan hesabına yatırıldığı belirtiliyor. İş Bankası tarafından gelen açıklama sonrasında nakit ihtiyacı olanlar başvuru için sıraya girdi.

Resmi web sitesi üzerinden paylaşılan kampanya detaylarına göre kredi miktarı ve vade oranına göre faiz oranlarının değiştiği bilgisini paylaştı. İş Bankası tarafından müşterilerine sunulan bu fırsat ile gündemde yer aldı.

0x0-en-yuksek-emekli-promosyonu-hangi-banka-veriyor-emekliye-10-bin-lira-ve-memura-10-kat-banka-promosyonu-emekli-1662534416763-2.jpg

KREDİDEN KİMLER FAYDALANABİLİYOR?

İş Bankası tarafından duyurulan müjdeli haber ile birlikte müşterilerinin yüzünü güldürdü. Kredi fırsatı ile müşterilerin dikkatini çeken İş Bankası kredi fırsatıyla gündemde yer alıyor. Nakit ihtiyacı olan müşteriler koşulsuz ve şartsız bir şekilde 100 bin TL sahibi olabiliyor.

Gelir belgesine bile gerek duyulmadan verilen kredinin detayları paylaşıldı. SSK, C4 ya da Bağ-Kur ile çalışan müşterilere sunulan ve daha öncesinde kredi çekmiş olan müşteriler bu krediden faydalanabilecek. Kredi faiz oranı ise miktar ve vade süresine göre değişiklik gösteriyor.

1588146616527-issizlik.jpg

KREDİ DETAYLARI

İş Bankası tarafından başlatılan kampanyaya başvuruda bulunmanız gerekiyor. Başvuru işlemleri için resmi web sitesi üzerinden, İş Bankası mobil uygulama üzerinden ya da en yakınınızdaki İş Bankası şubesine müracaat ederek yapabilirsiniz.

Kredi kampanyası kapsamında 50 bin TL'ye kadar kredi alacak müşteriler 36 aya varan vade imkanı, 100 bin TL'ye kadar kredi alacak müşteriler ise 24 ay vade imkanıyla kredi sahibi oluyor. Kredi için en az kredi notunuzun 1350 olması gerekiyor. Kredilerde uygulanacak faiz oranı 1,95'ten başladığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN