KPSS şartsız işçi alımları başladı! Orman Genel Müdürlüğü binlerce çalışan alacak, son başvurular 6 Ocak

KPSS şartsız işçi alımları başladı! Orman Genel Müdürlüğü binlerce çalışan alacak, son başvurular 6 Ocak

2022 yılında artan işsizlik rakamları giderek büyürken vatandaşlar iş aramak için İŞKUR'dan gelecek haberlere odaklanmış durumda. Beklenen haber ise geldi. KPSS şartsız işçi alımları başladı. Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda 224 sürekli işçi alımı yapacaklarını söylediler. Son başvuru tarihleri 6 Ocak, elinizi çabuk tutun. Peki başvurular nereden ve nasıl oluyor? İşte işçi alımı haberinin detayları...

Son dakika işçi alımı haberi... Milyonlarca vatandaş İŞKUR'dan gelecek olan işçi alım haberlerine odaklanmış durumda. Beklenen haber ise Orman Genel Müdürlüğü tarafından geldi. KPSS şartız işçi alımları başladı. Son başvuru tarihi 6 Ocak, geç kalmadan hemen başvurun. Peki başvurular nereden ve nasıl olacak? İşte detaylar...

BAŞVURULAR TEKRARLANACAK SON ŞANSINIZ

Orman Genel Müdürlüğü, Resmi Gazete'de yapmış olduğu ilanda başvuru detaylarını paylaştı. Daha öncesinde İŞKUR üzerinden alım yapacağını söyleyen bakanlık yapılan incelemelerde başvuruların hem İŞKUR hem de kariyer kapısı üzerinden yapıldığı görüldü. Bu nedenle Bölge Genel Müdürlüklerinde başvuruları kabul edilen adaylar, sadece İŞKUR üzerinden başvuru yapanlar oldu. diğer adayların mağduriyet yaşamaması için başvurular tekrarlanacak.

HANGİ KADROLARA NE KADAR ALIM YAPILACAK?

Yapılan duyuru sonrası milyonlarca kişi 'Hangi kadrolara ne kadar alım yapılacak?' sorusunu sormaya başladı. İlan baktığımız zaman engelli kadrosundan 141 personel ve eski hükümlü kadrosunda 83 personel alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı için başvuru şartlarının değişip değişmeyeceği bilinmiyor. Ancak yeni başvuru şartları ilan açıldıktan sonra yayımlanacak.

SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Başvurular 2 Ocak-6 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Daha önce hem İŞKUR hem de kariyer kapısı üzerinden başvuru yapan adayların bu sefer sadece İŞKUR üzerinden başvurması gerekiyor. Aşağıdaki link üzerinden yapılacak başvurular için işyeri türünü kamu olarak seçtikten sonra kamu ilanları karşınıza gelecektir.

İŞKUR’da şuan Orman Genel Müdürlüğünün iki farklı ilanı aktif olarak başlamış durumda. Engelli ve eski hükümlü kadrosuna başvuru yapmak isteyenlerin ilanlarda yer alan şartları dikkatlice okuması gerekmektedir.

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN