KPSS sınavına gireceklere kötü haber! Zorlu sınav öncesi uykuları kaçıracak uyarı

KPSS sınavına gireceklere kötü haber! Zorlu sınav öncesi uykuları kaçıracak uyarı

Yarın yapılacak KPSS sınavı öncesi uzmanlardan uyarılar gelmeye başladı. Sınava girecek milyonlarca vatandaş heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Bu hafta pazar günü yapılacak olan KPSS sınavına girecek adayları sıcaklıklar korkutuyor. Uzman isimlerden KPSS adaylarına tavsiyeler paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

KPSS ADAYLARI DİKKAT ETSİN

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) için kritik gün geldi çattı. Memur olma hayali kuran milyonlarca vatandaşın başvuruda bulunduğu 2023 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı Genel Yetenek - Genel Kültür / Eğitim Bilimleri Oturumlarına dair uzman isimlerden tavsiyeler veriliyor.

İklim değişikliği ve El Nino'nun etkisiyle birlikte aşırı sıcaklıkların yaşanmasıyla gelen uyarılar, adayların dikkatli olması yönünde. Özellikle KPSS gününe dikkat çeken uzmanlar yapılması gerekenlere dair tavsiyelerde bulundu. Twitter platformu üzerinden KPSS adaylarına seslenen Kerem Ökten, adayların dikkatini çeken bir açıklamada bulundu.

sinav-3.jpg

HAYAT KURTARAN TAVSİYELER

Tüm senesini KPSS sınavına hazırlanmak için sürdüren adaylar için heyecanlı bekleyiş son bulmak üzere. Pazar günü yapılacak olan KPSS'ye dair uyarılar gelmeye başladı. Cumartesi gününün oldukça sıcak olacağından bahseden Kerem Ökten, uykusuz kalınmaması için yapılması gerekenleri paylaştı.

Aşırı sıcaklıkların bol bol uyku böleceğinden dolayı sınavdan önceki gün yağlı yiyecek yememeniz gerektiği konusunda uyardı. Son yemeği akşam saat 5 gibi yemeniz gerektiğini belirterek, bol bol su ve ayran tüketmenizi önneriyor. Yatmadan önce ise serin bir duş ile yoğurt yenilmesi gerektiğini belirtti.

ÖSYM'DEN AÇIKLAMA

KPSS sınavlarına girecek adaylara kısa bir süre önce ÖSYM'den de uyarılar geldi. 2023 - KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri Oturumları adayları için açık tutulacak ilçe ve nüfus müdürlükleri paylaşıldı.

Sınav öncesinde kimlik belgelerinin kontrol edilmesi ve 3 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak sınavda kimlik kartı olmayan ya da kimlik kartı fotoğrafı bulunmayan adayların olumsuzluk yaşamaması adına duyurular geldi. Duyuruya göre nüfus müdürlüklerinin o gün için açık olacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN