KPSS yok, sınav yok! Kimlik belgesi ile gelen işbaşı yapıyor! O belediye personel alımları için kolları sıvadı

KPSS yok, sınav yok! Kimlik belgesi ile gelen işbaşı yapıyor! O belediye personel alımları için kolları sıvadı

Güncel personel alımları hakkında araştırmalar devam ederken biz de yeni ilanları sizlerle paylaşıyoruz. İzmir Güzelbahçe Belediyesi personel alımları için kolları sıvadı. Başvuru yapılacak pozisyonlar tek tek açıklanırken başvuru şartları da paylaşıldı. İşte İzmir Güzelbahçe Belediyesi personel alımları hakkında merak edilen detaylar…

Binlerce iş arayan vatandaş güncel ilanları araştırırken sevindiren haber İzmir Belediyesinden geldi. İzmir Güzelbahçe Belediyesi tarafından yayınlanan ilan kapsamında başvuru kadroları ve şartları tek tek açıklandı. İşte İzmir Güzelbahçe Belediyesi personel alımları hakkında merak edilen detaylar…

İZMİR BELEDİYESİ PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?


Güzelbahçe Belediyesi bünyesinde yapılacak personel alımları için iş güvenliği uzmanı alınacağı belirtildi. Başvuru kapsamında adaylardan istenen şartlar şu şekildedir:
personel-is.jpg
En az 5 yıl iş güvenliği uzmanı olarak çalışmış olması,
Sabıka kaydının olmaması,
Tercihen İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü mezunu olması,
B sınıfı iş sağlığı ve güvenliği belgesinin bulunması,
Güzelbahçe semtinde yaşıyor olması şartları isteniyor.

Belediye tarafından belirlenen başvuru şartlarını tamamlayan kişilerin kimlik fotokopisi ve başvuru formu ile başvuru yapabileceği belirtildi. Bu kapsamda adaylardan istenen belgeler arasında ikametgah belgesi ve diploma fotokopisi yer alıyor.

personel-basvuru-2.jpg
GÜZELBAHÇE BELEDİYESİ PERSONEL BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?


Yayınlanan ilanlar kapsamında adayların 25 Mart 2023 tarihine kadar başvuru yapabileceği belirtildi. Özgeçmişi ile birlikte Gü[email protected] adresine başvuruda bulunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN