KPSS’den düşük puan alanlar dikkat! Üniversiteye KPSS 50 puanla memur alımı yapılacak!

KPSS’den düşük puan alanlar dikkat! Üniversiteye KPSS 50 puanla memur alımı yapılacak!

Haziran ayı ile birlikte üniversiteler kapsamında yapılan personel alımları da dikkat çekiyor. O üniversite eleman eksikliğini tamamlamak için yeni ilanlarını yayınladı. Farklı departmanlarda çalışacak personel alımları için başvurular başladı. İşte personel başvuru detayları…

2 Haziran 2023 tarihinde Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi tarafından yayınlanan yeni ilanlar kapsamında personel alımı yapılacağı duyuruldu. Kurum bünyesinde eleman eksikliğini kapatmak için iki kişilik kontenjan açıldığını duyuran üniversiteye başvuruların 15 gün boyunca devam edeceğini açıkladı. Üniversite kapsamında yapılan açıklama doğrultusunda son başvuru tarihinin 16 Haziran 2023 olduğu belirtildi. İşte personel başvuru detayları…


BAŞVURU DETAYLARI BELLİ OLDU

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi kapsamında yapılacak personel alımları için detaylar merak ediliyor. 2 Haziran 2023 tarihinde yayınlanan ilan kapsamında kurum bünyesinde çalışacak 2 eleman alınacağı belirtildi. İki farklı departmanda yapılacak alımların 657 sayılı devlet memurları kanununa göre yapılacağı aktarıldı. Bu kapsamda adaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:

karamanoglu-mehmet-bey-universitesi.jpg

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • 18 yaşından büyük olması,
  • Bu haklarından mahrum olmaması,
  • Yapılan soruşturma kapsamında sabıka kaydının temiz olması,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğünün bulunmaması,
  • İşini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması şartları isteniyor.

Yapılan başvurular kapsamında adaylardan genel şartların yanı sıra özel şartlarda istenmektedir. Yapılan açıklama kapsamında adayların KPSS önlisans için p93 ve lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olması gerekmektedir.
personel-2.jpg

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi kapsamında yapılacak personel alımları için son başvuru tarihi 16 Haziran 2023'tür. Kurum bünyesinde gerçekleştirilecek alımlar için 2 kişilik kadro açıldığı belirtildi. Üniversite tarafından yapılan Açıklama ile birlikte önlisans mezunu kadrosuna 1 büro personeli alınacağı belirtilirken lisans mezunu kadrosuna ise 1 programcı alımı yapılacak aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN