Kredimi çekerim, faizini ödemem diyenler sıra olacak! İş Bankası o tutara kadar faizsiz kredi veriyor

Kredimi çekerim, faizini ödemem diyenler sıra olacak! İş Bankası o tutara kadar faizsiz kredi veriyor

'Kredimi çekerim, faizini ödemem' diyenler sıraya girecek! İş Bankası'ndan nakit ihtiyacı olanlara faizsiz kredi! O tutara kadar faizsiz kredi veriliyor...

Merkez Bankası'nın kredi kullanımlarına yönelik aldığı tedbirlere rağmen, ekonomik zorluklar nedeniyle tüketicilerin kredi kartı ve kredi kullanımı devam ediyor. Özellikle faizsiz kredi arayışı içinde olan tüketiciler, bankaların sunduğu özel kampanyaları değerlendiriyor.

FAİZSİZ KREDİ KAMPANYALARI VE DETAYLARI

İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, artık her gün... (Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi) - Ekonomi Haberleri

Son zamanlarda bazı bankalar, faizsiz kredi imkanı sunarak tüketicilerin ilgisini çekiyor. İşte bazı bankaların faizsiz kredi kampanyaları ve detayları:

  • Türkiye İş Bankası: 25 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Kredi 3 ay taksitle geri ödeniyor.

  • Akbank: 20 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sağlıyor. Kredi taksitli olarak geri ödeniyor.

  • QNB Finansbank: Yeni müşterilere özel olarak 30 bin TL faizsiz kredi imkanı sunuyor.

  • Garanti BBVA: 20 bin TL'ye kadar 6 ay vadeli faizsiz kredi fırsatı sunuyor.

  • En Para ATM: 10 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı veriyor. Banka içinden ise 20 bin TL'ye kadar faizsiz kredi kullanılabiliyor.

  • Denizbank: 25 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor.

Bu kampanyalar, özellikle özel günlerde ihtiyaç kredisi olarak tercih ediliyor. Tüketiciler, genellikle 3-6 ay arası geri ödeme vadeleri talep ediyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN