Kurtlar Vadisi HEDEP'i karıştırdı! Usta oyuncu partiye katıldı tepki üstüne tepki yağdı

Kurtlar Vadisi HEDEP'i karıştırdı! Usta oyuncu partiye katıldı tepki üstüne tepki yağdı

Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncusu, ortalığı karıştırdı. Milyonlarca takipçisi olan dizinin o oyuncusu aldığı karar sonrasında tepki yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada viral olan paylaşımların ardından HEDEP'e katılacak. İşte tüm detaylar...

Kurtlar Vadisi'nin ünlü oyuncusu, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'ne (HEDEP) seçilmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Kürtçe öğreneceğini işaret eden oyuncu, sosyal medyada büyük tepki topladı. HEDEP ise o detaydan ötürü bu duruma karşı çıktı. İşte tüm detaylar...

KURTLAR VADİSİ OYUNCUSU HEDEP'İ KARIŞTIRDI

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) içerisinde, ünlü dizi Kurtlar Vadisi'nin oyuncusu Kerem Fırtına'nın Dil, Kültür ve Sanat Komisyonu'na seçilmesi tartışmalara yol açtı. Fırtına'nın Kürtçe bilmemesine rağmen bu komisyona seçilmesi eleştirilere neden oldu.

Ünlü oyuncu Kerem Fırtına, Kürtçe öğrenme kararı aldığını açıkladı. Kurtlar Vadisi ve Kiralık Aşk gibi dizilerdeki rolleriyle tanınan Fırtına, komisyon görevi gereği Kürtçe öğrenmek için çaba harcayacağını belirtti. Kerem Fırtına, "Bu yolu yürümek hem kendi adıma onur verici, verimli ve öğretici olacak. Dillerin, kültürlerin ve sanatın gücüyle gelişeceğimizden, birlikte çalışacağımızdan ve üreteceğimizden şüphemiz yok. İşimiz çok, motivasyonumuz tam. Kürtçe de öğreneceğim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN