Kurtulmuş'tan 'Ben aşılıyım' videosuna tepki: Maskenin üzerinde yazması şart mıydı?

Kurtulmuş'tan 'Ben aşılıyım' videosuna tepki: Maskenin üzerinde yazması şart mıydı?

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 'Ben aşılıyım' videosuna tepki gösterdi: Bu konuda maskenin üzerine bunu yazmaya gerek var mıydı bilmiyorum.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait dijital mecrada uluslararası tanıtım yapan 'Go Türkiye' videosuna bir tepki de AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan geldi.

A Haber'de tepkiler üzerine silinen video için Kurtulmuş, şunları kaydetti: "Bu konuda maskenin üzerine bunu yazmaya gerek var mıydı bilmiyorum. Turizm sektöründe çalışan kişilerinde bunun olması turistler için bir güvencedir. En azında psikolojik olarak rahatlatır. Ama maskeye bu yazı yazılmayabilirdi."

NE OLMUŞTU?

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye tanıtım hesabında turizm çalışanlarının 'Ben aşılıyım' baskılı taktığı görüntüler içeren görüntüler büyük tepki çekmiş, tepkiler üzerine video silinmişti.

Turizm çalışanları da Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 'Go Türkiye' isimli tanıtım filmine tepki göstermişti. Turizm İşçileri Dayanışması, ayrıca Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u da istifaya davet etmişti. 

Ortak yazılı açıklamada "Geçen yılın sezonunu rezil ettiniz, ülkeye türlü çeşit şaklabanlıklarla, gerçek olmayan açıklamalarla her türlü yalan dolanla da olsa turist çekemediniz. Bu yıl ise yaptıklarınızın işe yaramadığını gördükçe işi iyice onurumuzla oynamaya vardırdınız. Buna izin vermeyeceğiz" ifadeleri kullanılmıştı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN