Kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun büyük bir bölümünde cuma gününe kadar yağışlı havanın etkili olacağını açıkladı.

 Yapılan duyuruya göre, Türkiye’nin güney, iç ve batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu olacak. Marmara’nın güneyi, Kıyı Ege, İstanbul, Kocaeli ve Antalya çevreleri ile Sakarya’nın batı kesimlerinde kuvvetli yağış görülecek. Rüzgarın ise, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında  yer yer fırtına şeklinde eseceği öngörülüyor.  Açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, kıyı kesimlerde hortum oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.    

19-02/13/meteoroloji2.png

Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı, başta denizciler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olmaları gerekiyor.

İL İL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

ANKARA/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN