Liderlerden EYT açıklaması: İktidara adım attırmayı başardık

Liderlerden EYT açıklaması: İktidara adım attırmayı başardık

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EYT'de yaş sınırının olmayacağını açıklamasının ardından liderler, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, "İktidarını sürdürme ve iktidar ömrünü sündürme gayretiyle de olsa Ak Parti hükümetine adım attırmayı başardık." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca vatandaşın beklediği EYT ile ilgili açıklama yapmış ve yaş sınırının olmadığını duyurmuştu. Erdoğan'ın açıklamasının ardından liderler sosyal medya hesapları Twitter'dan paylaşımda bulundu. EYT ile ilgili ilk paylaşım Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu, "Hayırlı uğurlu olsun." paylaşımı yaparken Saadet Partisi lideri Temel Karamolloğlu, "AK Parti hükümetine adım attırmayı başardık." dedi.

Liderlerin paylaşımları şöyle;

İLK PAYLAŞIM KILIÇDAROĞLU'NDAN GELDİ

EYT'ye ilişkin ilk paylaşım CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. 18 Temmuz'daki paylaşımını alıntılayan Kılıçdaroğlu, "Hayırlı uğurlu olsun." notunu yazdı.

"AK PARTİ HÜKÜMETİNE ADIM ATTIRMAYI BAŞARDIK"

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan "EYT düzenlemesi hayırlı, uğurlu olsun. İktidarını sürdürme ve iktidar ömrünü sündürme gayretiyle de olsa Ak Parti hükümetine adım attırmayı başardık. Seçim öncesi bu şekilde olsa da, esas seçimden sonra yıllardır bekleyen problemlerimize hızlı ve kalıcı çözümler üreteceğiz. " paylaşımı yaptı.

UYSAL: DARISI HAKKI YENEN HERKESE

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal da sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulundu. Uysal, "EYT ile ilgili verilen karar bir hakkın teslimidir! Emeklilikte yaşa takılıp bunca süredir sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza kararın hayırlı olmasını dilerim. İktidarın da hakkını teslim edelim; teşekkür ediyoruz. Darısı AKP tarafından hukuksuzluk icad edilerek hakkı yenen herkese! EYT’lilerin hakkını gündeme taşıyan sivil insiyatiflere, ana muhalefetten başlayarak tüm muhalefet partilerine ve desteklerini esirgemeyen medya kuruluşları, basın mensupları ve hakkı hukuku dert edinen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

YAŞ SINIRI ARANMAYACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT'de yapılacak yeni düzenlemeyle emeklilikte yaş şartı aranmayacağını belirtti. Erdoğan, "Sosyal güvenlik sistemimizin aktif, pasif dengesini korumayı başarıyoruz. Emekli maaşlarında yıllar içinde yaptığımız yüksek oranlı artışlarla reel olarak bu k esimi kendi geliri ile geçinebilmesine imkan sağlayacak seviyeye çıkardık. Bugün 2 milyon 250 bin vatandaşımız emekli olma hakkına kavuşuyor. Emeklilik hakkının kullanılması hususunda herhangi yaş sınırı uygulanmayacaktır." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN