Haluk Levent EYT'lilere seslendi: O gün bugün işte!

Haluk Levent EYT'lilere seslendi: O gün bugün işte!

AHBAP Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EYT'de herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacağını açıklanmasının ardından, EYT'lilere verdikleri sözü hatırlattı. Ünlü sanatçı, "EYT'li dostlar! Ankara'da size desteğe gelmiştim. Ne demiştiniz? 'İlk aylığımızdan bir öğrenci okutacağız' O gün bugün işte! Ahbap derneğine öğrenci bursları için bağışlarınızı bekliyoruz" dedi.

Milyonlarca EYT'li 20 yılı aşan kördüğümün çözülmesini beklerken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 2 milyon 250 bin kişinin emekli olmasını sağlayacak düzenlemeyi hayata geçireceklerini, emeklilik hakkının kullanılmasında yaş sınırı uygulanmayacağını açıkladı.

Yapılan açıklama ardından 2 milyon 250 bin kişi emeklilik hakkı kazanırken, şarkıcı Haluk Levent dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Şarkıcılığın yanı sıra kurduğu yardım kuruluşu AHBAP ile ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla EYT'lilere verdikleri sözü hatırlattı.

"İLK AYLIĞIMIZDAN BİR ÖĞRENCİ OKUTACAĞIZ' DEMİŞTİNİZ"

Haluk Levent, "EYT'li dostlar! Ankara'da size desteğe gelmiştim... Ne demiştiniz? 'İlk aylığımızdan 1 öğrenci okutacağız' O gün bugün işte. AHBAP Derneği'ne öğrenci bursları için bağışlarınızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN