Liderlerden Meral Akşener'e destek: Siyaset provokasyona karşı

Liderlerden Meral Akşener'e destek: Siyaset provokasyona karşı

Rize'nin İkizdere ilçesinde İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e yönelik provokasyonun yankıları sürerken, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz Akşener'i ölümle tehdit mesajı paylaşarak yaşananlara tepki gösterdi. Muhalefet liderleri de provokasyona karşı birleşerek peş peşe kınama mesajları yayınladı.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Meral Akşener'e yönelik tehdit mesajını paylaşarak provokasyona tepki gösterdi.

Akşener'in, Rize ziyareti sırasında sosyal medyadan paylaşılan "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şu an Rize İkizdere'de bu kadını orada öldürün, öldürün, öldürün... İkizdereliler sizlere sesleniyorum; Meral Akşener, hainini orada taşlayın, taşlayın ve taşlayın..." tweet ile ilgili paylaşım yapan Poyraz, şunları kaydetti:

"Bu hesap değiştirme, isim değiştirme yeteneklerinin ne anlama geldiği de belli. Sen ve sahiplerini bulacağım. Bu memleketi karıştırmayı, iftirayı amaç haline getirmiş ne kadar istihbarat aparatı varsa alayınızı bu milletin huzurunda ifşa edeceğim."

Muhalefet liderleri de provokasyona karşı birleşerek peş peşe kınama mesajları yayınladı. Akşener'e saldırıyı kınayan Kılıçdaroğlu "Kim bilir ileride hangi videonun konusu olacak" paylaşımı yaparken, Babacan ve Davutoğlu'ndan da kınama mesajları geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Meral Hanım’a Rize’de yapılan saldırı kim bilir ileride hangi videonun konusu olacak. Bu ülkenin dip köşe temizliğe ihtiyacı var. Seçimden korkma Erdoğan!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Sayın Meral Akşener'e Rize’de gerçekleştirilen saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'in Rize ziyareti sırasında yapılan provokasyonu kınıyorum. Sayın Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Siyasetçi her yerde halkla buluşma ve fikrini ilan etme hakkına sahiptir. Sayın Meral Akşener'e, Rize İkizdere ziyaretinde yapılan saldırı siyaset kurumuna yapılmıştır. Misafirperverliğe yakışmayan bu çirkin davranışı kınıyor, Meral Hanım'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Rize'nin İkizdere ilçesini ziyareti sırasında gerginlik yaşanmıştı. AK Partili bir grubun protestosu üzerine ortalık karışmıştı. Protestoculardan birinin Akşener'e "PKK'yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin?" demesi tansiyonu yükseltmişti.

Bunun üzerine Akşener " Nasıl bir iftira? Sizi Allah'a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri'yi ben mi söyledim? Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan" diyerek cevap vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN