Akşener'den İkizdere'de kendisini protesto eden AK Partililere tepki: Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum?

Son dakika haberi... İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Rize'nin İkizdere ilçesini ziyareti sırasında gerginlik yaşandı. AK Partili bir grubun protestosu üzerine ortalık karıştı. Protestoculardan birinin Akşener'e "PKK'yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin?" demesi tansiyonu yükseltti. Bunun üzerine Akşener " Nasıl bir iftira? Sizi Allah'a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri'yi ben mi söyledim? Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan" diyerek cevap verdi.

Son dakika haberi... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Rize'nin İkizdere ilçesine yaptığı ziyarette gergin anlar yaşandı.

AK Partili bir grup ile İYİ Partililer arasında gerginlik çıktı. AK Partili bir kadın Akşener'e "PKK'yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin? PKK ile işbirliği yapmıyor mu bu, CHP'yle iş birliği yapmıyor mu bu? Açıklama yapar mısınız?" diye sordu.

"SİZİN ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Bunun üzerine Akşener "Yapmıyorum kardeşim, bak ezan okunuyor. Nasıl bir iftira? Sizi Allah'a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri'yi ben mi söyledim? Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan" cevabını verdi.

Polisin araya girmesiyle gerginlik sona erdi. Akşener daha taş ocağına karşı çıkan Cevizlik ve Gürdere köyü halkı ile görüşmek üzere alana gitti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (24)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
24 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN