İkizdereli İkizdereli teyzeden mecliste sert sözler: Bu devlet sadece Cengiz Mehmet'in devleti mi?

İyi Parti lideri Meral Akşener'in grup toplantısında kürsüye davet ettiği Cengiz İnşaat'ın talanına karşı direnen Rize-İkizdereli Ayşe Albayrak, Mehmet Cengiz hakkında sert açıklamalar yaptı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında kürsüyü İkizdereli Ayşe Albayrak'a bıraktı. İkizdere ilçesine yapılan taş ocağına tepki gösteren Albayrak, Mehmet Cengiz'e "Kefenin cebi yoktur...” diye yüklendi.

"BİZİM YAŞAMAYA HAKKIMIZ YOK MUDUR?"

Kürsüye çıkan Ayşe Albayrak'ın konuşması şöyle:

"Cengiz midir nedir, adını unutuyorum, adı batsın. Bir tek Cengiz Holding için mağdur ediyorsunuz insanları. Oradaki insanlar nereye gidecek şimdi? Nereye gideceğiz biz? Bizim ne sarayımız, ne köşkümüz, ne binamız ne de dairemiz var. Bizim sadece deremiz var. Ayrıca devlet zaten bizden almış, bizim 60 dönüm arazimizi almış orada. Şimdi kala kala 5-6 dönüm arazi var yok. Orayı da mı alacaksınız. O kadar yerden doymadınız Eşkencedere'den mi doyacaksınız? Bize bu kadar yaş döktürmenin ne anlamı var? Kefenin cebi yoktur... O da yedi arşın kefen olacak ben de. Bizler sırtımızda toprak taşıyarak oraları arazi yaptık. Şimdi geldin sen diyorsun ki ben Mehmet Cengiz'e vereceğim oraları, o zengin olacak. Mehmet Cengiz'in kendi köyü yok mudur? Aynı taşlar orada da var, gitsin oradan alsın taşları. Ama gidip oradan o taşları alamaz. Mehmet Cengiz'in köyünden bir taş alabilirse ben de adam değilim. Bizim yaşamaya hakkımız yok mudur? Bu devlet sadece Cengiz Mehmet'in devleti midir?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN