Erdoğan'dan Akşener'e ağır sözler: Dua etsin daha ileri gitmediler

Erdoğan'dan Akşener'e ağır sözler: Dua etsin daha ileri gitmediler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti lideri Akşener'in İkizdere'de uğradığı saldırı ile ilgili ilk kez konuştu. Akşener'e yönelik ağır ithamlarda bulunan Erdoğan "Dua et ki, gelin anıma çok ileri gitmeden bir ders verdiler. Bu da Rizeli'nin edebini adabını gösterir. İkizdere yetmedi bir de Çayeli'ne gitti" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'te İYİ Parti lideri Merak Akşener'in Rize'nin İkizdere ilçesinde uğradığı saldırı ile ilgili konuştu.

Akşener'e yönelik ağır ithamlarda bulunan Erdoğan "Dua et ki, gelin hanıma çok ileri gitmeden bir ders verdiler. Bu da Rizeli'nin edebini adabını gösterir. İkizdere yetmedi bir de Çayeli'ne gitti" dedi.

"GAYET GÜZEL BİR DERS VERİLİYOR"

Erdoğan, şunları kaydetti: "Gelin Hanım, beni Netanyahu'nun yanına koyuyor ve onun ardından da memleketim Rize'ye gidiyor. Ve gelin hanıma, memleketim Rize'de gayet güzel bir ders veriliyor. Nerede, nasıl adım atılacağını çok iyi bilmek lazım. Burası Rize. Sen Rize'nin uşağına bu şekilde hakaret edip, onu Netanyahu gibi bebek katillerinin yanına koymaya kalkarsan yapılacak olan budur. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileri gitmeden bir ders verdiler. Bu da Rizelinin edebini adabını gösterir.

"ORADA DA GEREKENİ YAPTILAR"

İkizdere yetmedi bir de Çayeli'ne gitti. Orada da gerekeni yaptılar. Ondan sonra Trabzon'a gitmeye kalktın. Trabzon'da da hiç meydana çıkmadan hemen uçağa geçip Ankara'ya döndün. Bu daha bir. Daha neler olacak neler, daha dur bakalım. Bunlar iyi günler. Her şeyden önce bu ülkede ahde vefa denilen bir şey vardır. Eğer ahde vefa olmazsa bu millet affetmez. Biz hep bu ülkede saygıya dayalı bir siyasetin yanında olduk."

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Rize'nin İkizdere ilçesini ziyareti sırasında gerginlik yaşanmıştı. AK Partili bir grubun protestosu üzerine ortalık karışmıştı. Protestoculardan birinin Akşener'e "PKK'yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin?" demesi tansiyonu yükseltmişti.

Bunun üzerine Akşener " Nasıl bir iftira? Sizi Allah'a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri'yi ben mi söyledim? Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan" diyerek cevap vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (39)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
39 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN