Son dakika! Eyüpsultan'da İmamoğlu'nun aracına yumruklu saldırı

Son dakika! Eyüpsultan'da İmamoğlu'nun aracına yumruklu saldırı

Son dakika haberi... İYİ Parti lideri Akşener'in İkizdere'de uğradığı saldırının ardından bu kez benzer bir provokasyon girişimi İstanbul'da yaşandı. İmamoğlu, Eyüpsultan'da bir grup tarafından protesto edildi. Grubun protestosu arbedeye dönüşürken, İmamoğlu'nun konvoyundaki araçlar da yumruklandı.

Son dakika haberi... İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Rize'nin İkizdere ilçesinde uğradığı saldırının ardından bu kez benzer bir provokasyon girişimini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaşadı.

İmamoğlu, Eyüpsultan Yeşilpınar Dönüşüm Projesi'nin temel atma törenine katıldı. Törenin ardından proje alanı içinde kalan parkın yıkılmasını istemediklerini belirten bir grup, İmamoğlu'nun makam aracını durdurmak istedi.

ARBEDE ÇIKTI, BİR KADIN YARALANDI

Polisin uzaklaştırmak istediği protestocular önce İmamoğlu'nun koruma aracına ardından da makam aracına vurdu.

Çıkan arbede sırasında koruma aracını durdurmak isteyen Ayşe Topçu düşerek yaralandı. Polis protestocu grubu uzaklaştırırken, İmamoğlu'nun konvoyu bölgeden uzaklaştı.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Rize'nin İkizdere ilçesini ziyareti sırasında gerginlik yaşanmıştı. AK Partili bir grubun protestosu üzerine ortalık karışmıştı. Protestoculardan birinin Akşener'e "PKK'yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin?" demesi tansiyonu yükseltmişti.

Bunun üzerine Akşener " Nasıl bir iftira? Sizi Allah'a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri'yi ben mi söyledim? Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan" diyerek cevap vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (50)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
50 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN