Liderlerden Uysal'a teşekkür

Liderlerden Uysal'a teşekkür

Altılı masa, Demokrat Parti Lideri Uysal'ın ev sahipliğinde bugün bir araya geldi. Toplantının ardından liderler, Uysal'a teşekkür etti.

Altılı Masa, dokuzuncu toplantı için bugün Demokrat Parti ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantının ardından liderler, ev sahibi Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal'a teşekkür etti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TEŞEKKÜR MESAJI

"Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü devlet ve Cumhuriyet tecrübesinin demokrasi ile taçlandırıldığı bir sistemi inşa etmek için bir araya geldiğimiz toplantıya ev sahipliği yapan başta Sayın @DpGultekinUysal olmak üzere, tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum. #ŞimdiDemokrasiZamanı"

BABACAN'DAN TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI

"Altı siyasi partinin ortak çalışmaları ile iç ve dış politikadaki gelişmeleri değerlendirdiğimiz toplantımız sona erdi. Toplantımıza ev sahipliği yapan Sayın @DpGultekinUysal başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum. "

DAVUTOĞLU: ÇALIŞMALARIMIZI KARARLILIKLA SÜRDÜRÜYORUZ

"Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için Anayasa değişikliği önerilerimizi açıkladık, çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Bugünkü toplantımıza ev sahipliği yapan Demokrat Parti Genel Başkanı Sn. Gültekin Uysal başta olmak üzere tüm liderlere teşekkür ediyorum. "

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN