Liselerde yeni dönem! Sınıfta kalma derdi sona eriyor! Bakan Özer açıkladı: 81 ilde geçerli

Liselerde yeni dönem!  Sınıfta kalma derdi sona eriyor! Bakan Özer açıkladı: 81 ilde geçerli

12. sınıf öğrencilerini ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer CNN Türk canlı yayınında merak edilen konulara son noktayı koydu. İşte 12. sınıf öğrencilerini ilgilendiren o açıklamalar…

12. sınıf öğrencilerinin muzdarip olduğu devamsızlık konusu hakkında açıklama Bakan Özer'den geldi. 12. sınıf öğrencilerini devamsızlıktan muaf oldu açıklaması yapılırken konu hakkındaki detaylarda paylaşıldı. İşte 12. sınıf öğrencilerini ilgilendiren o açıklamalar…

12. SINIF ÖĞRENCİLERİ DEVAMSIZLIKTAN MUAF OLACAK MI?

12. sınıf öğrencilerinin devamsızlık durumu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, CNN Türk canlı yayınında konuştu. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Özer, 12. sınıf öğrencilerinin devamsızlıktan muaf tutulacağını duyurdu.
bakan-ozer-aciklama.jpg

Yapılan açıklama ile 12. sınıf öğrencileri sevinçten havalara uçtu. Son sınıf öğrencilerinin travmalı bir süreçten geçtiğine değinen bakan Özer, "Öğrenciler hep aynı soruları sordu. Bu dönem travmalı bir dönem yaşandığı için bunu erken açıklayacağız. 12. sınıf öğrencilerimizi devamsızlıktan bırakmayacağız." sözlerine dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN