Mahir Polat’ın babası Hasan Polat son yolculuğuna uğurlandı

Mahir Polat’ın babası Hasan Polat son yolculuğuna uğurlandı

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın babası Hasan Polat yaşamını yitirdi. Hasan Polat Bornova Evka-3 Ali Rıza Güven Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Eski Bornova Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda siyasetçi katıldı.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın babası Hasan Polat, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı. Polat için ikindi namazının ardından Bornova Evka-3 Ali Rıza Güven Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Cenazeye Polat'ın ailesi, yakınları, sevenleri ile CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, eski milletvekili Engin Özkoş, AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, çok sayıda siyasetçi, belediye başkanı ve parti üyeleri katıldı.

Taziyeleri Mahir Polat ve aile fertleri kabul etti.

Polat'ın cenazesi, törenin ardından Eski Bornova Mezarlığı'na defnedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN