Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin son şüphelisi serbest kaldı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin son şüphelisi serbest kaldı

Sunucu Ece Erken'in eşi avukat Mahmut Yazıcıoğlu'nun öldürülmesi olayından sonra firar eden son sanık Duhan Güleş, polisin yaptığı çalışma sonrasında yakalandı. Cinayetle ilgili gözaltına alınan 17 kişiden 8'i tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Duhan Güleş, çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu öldürülmesi olayına ilişkin aranan son kişi olan Duhan Güleş çıkarıldığı mahkemece adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.

ECE ERKEN: PLANLI CİNAYET

Bakırköy'de restoranda uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun sunucu eşi Ece Erken, 65 bin liralık alacak iddiasına inanmadığını, eşinin planlı bir şekilde öldürüldüğünü söylemişti. Ece Erken cinayetin ardından yaptığı açıklamada, 'O gece bir şey olacağı içime doğdu. Söylenenlere inanmıyorum, cinayet planlı işlendi' dedi.

KADİR YASAK VE ALİ YASAK TUTUKLANDI

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince cinayete ilişkin yapılan çalışmalarda, Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın da aralarında bulunduğu 11 şüpheli 29 Ocak'ta yakalandı. Devam eden soruşturmada, şüphelilere yardım ve yataklık yaparak kaçmalarına imkân sağladıkları tespit edilen 6 kişi daha gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aralamalarda 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ayrıca cinayette kullanıldığı düşünülen ruhsatsız tabanca, yapılan kamera çalışmaları sonucunda Yeşilköy Sahili kayalıklarının altında gizlenmiş halde bulundu. Ruhsatsız tabancanın yapılan balistik incelemesinde Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde kullanıldığı belirlendi. Gözaltına alınan 17 şüpheli Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edilmişti.

FİRARİ SON ŞÜPHELİ SERBEST

Mahkemeye çıkarılan 17 kişiden 8'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay sonrasında firar eden Seccad Yeşil'de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aranan son şüpheli olan Duhan Güleş de yakalanarak, bugün Bakırköy Adalet Sarayı'nda sevk edildi. Duhan Güleş çıkarıldığı mahkemece adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN