Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni gelişme! Saldırıda kullanılan silah bulundu

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni gelişme! Saldırıda kullanılan silah bulundu

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltı sayısı 17'ye yükseldi. Ayrıca cinayet olayında kullanıldığı düşünülen ruhsatsız tabanca, yapılan kamera çalışmaları sonucunda Yeşilköy Sahili kayalıklarının altında gizlenmiş olarak bulundu.

İstanbul Yeşilköy'de Balıkçılar Çarşısı'nda silahlı saldırıcı sonucu öldürülen Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında devam eden operasyonlarda saldırganlara yardım ve yataklık ederek kaçmalarına imkan sağlayan 6 şüpheli daha tespit edildi.

GÖZALTI SAYISI 17'YE YÜKSELDİ

Yapılan operasyon sonucu söz konusu 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltı sayısı 17'ye yükseldi. Bu kişilerin evlerinde yapılan aralamalarda 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ayrıca cinayet olayında kullanıldığı düşünülen ruhsatsız tabanca, yapılan kamera çalışmaları sonucunda Yeşilköy Sahili kayalıklarının altında gizlenmiş olarak bulundu. Gözaltı sayısının 17'e yükseldiği belirtilirken, şüphelilerin emniyetteki sorgusunun sürdüğü ve bugün adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN