Manga'nın solisti açtığı tazminat davasını kaybetti

Manga'nın solisti açtığı tazminat davasını kaybetti

Manga grubunun solisti Ferman Akgül, geçtiğimiz yıl yerli otomobil TOGG'un direksiyonunda verdiği fotoğraf nedeniyle sosyal medyada eleştirilere maruz kalmıştı. Redd grubu üyeleri Güneş Duru ve Doğan Duru ile şarkıcı Aylin Aslım da eleştirilerini sosyal medyada paylaşmışlardı. Akgül, kişisel haklarına saldırıda bulunulduğu gerekçesiyle bu üç kişiye açtığı 300 bin liralık manevi tazminat davasını kaybetti.

Manga grubunun solisti Ferman Akgül, geçtiğimiz sene yerli otomobil TOGG'un direksiyonunda verdiği fotoğrafla gündem olmuştu.

Akgül'ün bu fotoğrafına sosyal medya üzerinden yorumlar yapılmıştı. Redd grubu üyesi Güneş Duru ve Doğan Duru ile şarkıcı Aylin Aslım da Duru'nun paylaşımını alıntılayıp eleştirilerde bulunmuştu.

300 BİN LİRALIK MANEVİ TAZMİNAT DAVASI

Ferman Akgül, Eleştirilerin ardından kişisel haklarına saldırıda bulunulduğu gerekçesiyle Güneş Duru, Aylin Aslım ve Doğan Duru'ya ayrı ayrı 100'er bin liralık olmak üzere toplamda 300 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Ancak İstanbul 21. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada Mahkeme, davacı Ferman Akgül'ün tazminat talebinin reddine karar verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN