Manisa'da kadın cinayeti: İki kadını tabanca ile vurduktan sonra intihar etti

Manisa'da kadın cinayeti: İki kadını tabanca ile vurduktan sonra intihar etti

Manisa'da bir erkek, sokakta tartıştığı iki kadına tabanca ile ateş açtı, ardından kendisini vurdu. Saldırgan ile ateş açtığı kadınlardan biri hayatını kaybetti, diğer kadın ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Dün akşam saat 21.30 sıralarında, Manisa'nın Akhisar ilçesi Ragıpbey Mahallesi'nde Veysel Mızrak (47) isimli şahıs, park halindeki otomobilinin yanında beklerken, yoldan geçen Meliha Uludağ (47) ve Cansu Dönmez (20) ile henüz belirlenemeyen sebeple tartıştı. Mızrak, belinden çıkardığı tabanca ile iki kadına art arda ateş açtı. Bu sırada Veysel Mızrak elindeki tabanca ile kendisini de başından vurdu.

1-010.jpg

20 YAŞINDAKİ CANSU AĞIR YARALI

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı ile adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Veysel Mızrak ve Meliha Uludağ'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olduğu anlaşılan Cansu Dönmez ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

2 kişinin cansız bedeni de savcının incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN