Mansur Yavaş: Belediyede fotoğrafımın asılması yasak

Mansur Yavaş: Belediyede fotoğrafımın asılması yasak

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler için belediye başkan adayları saha çalışmalarına devam ediyor. Ankara'da vatandaşlarla bir araya gelen Yavaş, "Belediyenin içinde de benim fotoğrafımı asmak yasak" dedi.

Türkiye, 31 Mart yerel seçimlerine hızla ilerliyor. Siyasi partiler seçime sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. CHP'nin yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mansur Yavaş, Şereflikoçhisar'da Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı.

'BENİM FOTOĞRAFIMI ASMAK YASAK'

Vatandaşlara seslenen Yavaş, belediyede kendisine ait fotoğrafların asılmadığına dikkat çekerek, "Ankara’nın hiçbir yerinde benim reklamımı görmediniz. Belediyenin içinde de benim fotoğrafımı asmak yasak. Biz mal varlığımızı da açıklıyoruz. İnşallah rakiplerimiz de mal varlıklarını açıklarlar. Asılan pankartların parasını kimin ödediğini açıklarlar. Bizim Ankara halkının parasını boşa götürecek projemiz yok. Benim çılgın projem falan yok" dedi.

'200 BİN AİLEYE DESTEK OLUYORUZ'

Yavaş, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bir personelim dahil savcılığa gidip ifade vermedi. ‘Yardımları kesecekler’ diyorlar. Eskiden yardımlar tek tek göstere göstere dağıtılırdı. Şimdi Başkent Kart ile birlikte esnafımızın da para kazanmasını sağlıyoruz.

Ankara’da 200 bin aileye destek oluyoruz. Önceliğim insanların aç kalmaması. Hükümet de yapmıyor. Ailelere doğal gaz ve et yardımı veriyoruz. Bunları da artıracağız.

Şereflikoçhisar’da 2 bin 139 aileye destek olmaya devam ediyoruz. Kırtasiye desteği sağlıyoruz. Destek olmadığımız aile yok.

'3 BİN 223 ÇİFTÇİYE TOHUM DESTEĞİ'

Başı dara düşenin Ankara Büyükşehir Belediyesi yanında. Koçhisar’da 3 bin 223 çiftçiye bir milyon 500 kilogram tohum desteği, 2 bin 270 çiftçiye mazot desteği, 539 çiftçiye sıvı gübre desteği, bin 92 çiftçiye sebze fide desteği sağladık.

Hayvancılık yapanlar için sulama sistemine geçtik. Köylerde sulu tarıma geçilmesi için çalışmalar yaptık.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN