Mansur Yavaş: Sinan Oğan’ın peşine koşanlar gerçeği gördü

Mansur Yavaş: Sinan Oğan’ın peşine koşanlar gerçeği gördü

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da yaptığı konuşmasında Sinan Oğan'ı eleştirdi. Yavaş, "Sinan Oğan’ın o kadar oyu almasının en büyük sebebi, hükümete muhalefet etmekti. Ne oldu şimdi, ne değişti? O ettiğiniz sözler, külliye, saray hakkında ettiğiniz, iktidara ettiğiniz sözler ne oldu? Ama ben inanıyorum ki iki tarafın da politikasını beğenmeyip Sinan Oğan’ın peşine koşanlar, şu anda gerçeği gördü, hükümetin durumunu gördü." dedi.

MANSUR YAVAŞ: “İKİ TARAFIN DA POLİTİKASINI BEĞENMEYİP SİNAN OĞAN’IN PEŞİNE KOŞANLAR, ŞU ANDA GERÇEĞİ GÖRDÜ”

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’nın Batıkent semtindeki Murat Karayalçın Kent Meydanı’nda vatandaşlara seslendi. Yavaş, “Daha düne kadar ağzına geleni söyledikleri Sayın Sinan Oğan’ı şimdi yanlarına aldılar. Biz de görüştük Sinan Oğan ile. Sinan Oğan’ın o kadar oyu almasının en büyük sebebi, hükümete muhalefet etmekti. Ne oldu şimdi, ne değişti? O ettiğiniz sözler, külliye, saray hakkında ettiğiniz, iktidara ettiğiniz sözler ne oldu? Ama ben inanıyorum ki iki tarafın da politikasını beğenmeyip Sinan Oğan’ın peşine koşanlar, şu anda gerçeği gördü, hükümetin durumunu gördü. Ve inşallah onların da katkısıyla, Zafer Partisi’nin de katkısıyla 28’inde zafer bizim olacak. Bu nedenle birleşe birleşe kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Yavaş'ın açıklamaları şöyle;

“İKTİDARI 21 YIL ÖNCE ALDIĞINIZDA PKK DİYE BİR OLAY YOKTU"

“2019 seçimlerini hepiniz hatırlıyorsunuz. Bir sürü karalama ve iftira. Neden? Çünkü rant düzenin devam etmesini istiyorlardı. İmar rantlarıyla, bir meclis kararıyla zengin olanlar, kendi çocuklarına televizyon, spor kulübü alanlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde yaptıkları işlerle Türkiye’nin ilk 100’üne giren iş adamları çıkaranlar, elbette o makamları bırakmak istemiyorlar. Bunun için de türlü karalama ve iftiralar yapıyorlardı. Şimdi geldiğimiz durumda, şu anda gördüğünüz gibi kira davaları üçe dörde katlanmış, kredi kartları patlamış, bankalar kredi veremiyor, nakit para veremez hale gelmiş; insanlar, ekmek kuyruğunda, et kuyruğunda, doğru dürüst alışveriş yapıp geçimini sürdüremiyor, ancak bunlar maalesef hiç konuşulmuyor. Sadece tutturmuşlar ‘PKK’. Ben de soruyorum size; bu iktidarı 21 yıl önce aldığınızda PKK diye bir olay yoktu, terör sıfırdı, nasıl becerdiniz de bu hale getirdiniz? Bunun sorumlusu siz değil misiniz?

“İKİ TARAFIN DA POLİTİKASINI BEĞENMEYİP OĞAN’IN PEŞİNE KOŞANLAR GERÇEĞİ GÖRDÜ”

Daha düne kadar ağzına geleni söyledikleri Sayın Sinan Oğan’ı şimdi yanlarına aldılar. Biz de görüştük Sinan Oğan ile. Sinan Oğan’ın o kadar oyu almasının en büyük sebebi, hükümete muhalefet etmekti. Ne oldu şimdi, ne değişti? O ettiğiniz sözler, külliye, saray hakkında ettiğiniz, iktidara ettiğiniz sözler ne oldu? Ama ben inanıyorum ki iki tarafın da politikasını beğenmeyip Sinan Oğan’ın peşine koşanlar, şu anda gerçeği gördü, hükümetin durumunu gördü. Ve inşallah onların da katkısıyla, Zafer Partisi’nin de katkısıyla 28’inde zafer bizim olacak. Bu nedenle birleşe birleşe kazanacağız.

“BİZİM VERGİLERİMİZLE TRT’DEN PROPAGANDA YAPIYORLAR”

Nedir bu Allah aşkına? Bir ülkenin başındaki şahıs, kendileri gibi düşünmüyor diye insanlara hakaret etmek hakkına sahip midir? Devletin malını kullanarak hâlâ bakan kisvesi altında devletin imkanlarıyla propaganda yapıyorlar. Bizim vergilerimizle TRT’den, televizyonlardan olsun, devletin imkanlarıyla propaganda yapıyorlar. Oralarda hepimizin payı var. Hakkınızı helal ediyor musunuz bunlara? Etmiyoruz. Eğer kul hakkından korkuyorlarsa, gerçek Müslümanlarsa ki gerçek Müslüman asla kimseye hakaret etmez, yalan söylemez, montaj yapmaz. Dolayısıyla inşallah artık insanların, gençlerin, kadınların ve ülkemizin hakkettiği üretimi getirmek bizim elimizde. Bunun için üşenmeyeceğiz, uyumayacağız, sandıklarımıza sahip çıkacağız. Ve inşallah kötüye giden ülkeyi hep birlikte düzlüğe kavuşturacağız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN