Mart ayı bitmeden son vuruşunu yapacak! İstanbul için kritik uyarı: Gökten üzerimize çamur yağacak

Mart ayı bitmeden son vuruşunu yapacak! İstanbul için kritik uyarı: Gökten üzerimize çamur yağacak

Yeni haftada İstanbul’a ilk kritik uyarı geldi. Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan açıklamada yarına dikkat çekilerek önlem çağrısı yapıldı. Kapı, pencere ne varsa kapatın, Mart ayı bitmeden son vuruşunu yapacak…

Hava sıcaklıkları arttı diye temizlik planı yaptıysanız iptal edin. Ne araba temizliği ne cam silme… İstanbul için yarına kritik uyarı geldi. Meteorolojik kaynaklar, dün gece Türkiye’ye giriş yapan Afrika toz kütlesinin animasyonunu paylaştı.

GÖKTEN ÇAMUR YAĞACAK

Hava Forum sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda İstanbul’a Salı günü çamur yağmuru yağacağı belirtilerek “Camlarda çamur izleri çok net görülecek” dendi.

istanbula-camur-yagmuru.jpg

Aynı zamanda toz kütlesinin hareketini gösteren tos animasyonu da paylaşıldı. Bu kapsamda İstanbullunun yarın için önlemini alması istendi.

yeni-proje-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN