MasterChef’in ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya anlattı herkes duygulandı! İbretlik hikaye herkesin içine işledi!"İşte dünya bu kadar"

MasterChef’in ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya anlattı herkes duygulandı! İbretlik hikaye herkesin içine işledi!"İşte dünya bu kadar"

Korkunç deprem felaketinin ardından bölgeye giden MasterChef Türkiye'nin ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya depremzedelere yardım ediyor. Bölgede pek çok farklı olaya tanıklık eden Yalçınkaya, başından geçen olayı anlatırken tüm Türkiye'yi duygulandırdı. İşte MasterChef Türkiye'nin ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya'nın yaşadıkları…

Deprem felaketi geride büyük yaralar bırakırken bölgede yardım çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Pek çok ünlü isim yardım çalışmalarında yer alırken MasterChef Türkiye'nin ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya'da bölgede yardımların eksik etmiyor. Kazanlar bu kez afetzedeler için kaynadı. Bölgede gördüklerini ve yaşadıklarını tek tek anlatan Mehmet Yalçınkaya tüm Türkiye'nin içine işledi. İşte MasterChef Türkiye'nin ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya'nın yaşadıkları…

MEHMET YALÇINKAYA'DAN İBRETLİK HİKAYE


6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem 11 şehirde büyük yıkımlar meydana getirdi. Deprem haberini alır almaz ekibi ile birlikte bölgeye hareket eden MasterChef'in ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya depremzedelere yardım için elinden geleni yapıyor. Bölgede sallantılar devam ederken vatandaşlar da sallantılardan tedirgin oluyor.

mehmet-yalcinkaya-hikayesi.jpg

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya yardım çalışmaları için ekibi ile birlikte kolları sıvadı. Bölgede gördüklerini ve yaşadıklarını anlatan ünlü şef ibretlik hikaye ile herkesin yüreğine dokundu. Depremzedeler için yemek pişiren Yalçınkaya, bir gün bir adamın geldiğini ve yaşadıklarını anlattığını dile getirdi. Adamın 3 Mercedes'i bir binası ve bir fabrikası olduğunu söyleyen Yalçınkaya, yaşanan deprem felaketinin ardından tüm mal varlığını kaybettiğini aktardı. Adamın kendisinden sadece 1 kilo pirinç isteyebildiğine belirten Mehmet Yalçınkaya, “İşte dünya bu kadar!" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN