Memur olmak isteyenler dikkat! Kamuya düşük KPSS puanıyla 5 bin personel alınıyor

Memur olmak isteyenler dikkat! Kamuya düşük KPSS puanıyla 5 bin personel alınıyor

Kamu iş ilanları başvuru sayfası açıldı. Yurt genelindeki üniversitelere çeşitli kadrolara personel memur alımı yapılıyor. En düşük 60 KPPS puanı şartı istenen üniversite iş ilanlarına başvuruların bizzat ilgili kuruma yapılması gerekiyor. İşte, memur alımı yapan üniversiteler...

Kamu memur alımı devam ediyor. KPSS 60 puan ile 5 bin personel alımı gerçekleştiriliyor. Resmi Gazete ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan kamu iş ilanları detayları da açıklandı.

DÜŞÜK PUANLA MEMUR ALAN KURUMLAR HANGİLERİ?

Geçtiğimiz günlerde düşük KPSS puanıyla personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Başvuru için alım yapacak kurumlar belli oldu.

Bu kurumlar içinde Trakya Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Amasya Üniversitesi ve Kamu İhale Kurumu da yer alıyor.

Başvurular 2022 KPSS sınav sonuçlarına göre yapılacak. 2022 KPSS sınav sonucu 60 puan olanlar başvuruda bulunabilecek.

HANGİ KURUMLAR PERSONEL MEMUR ALIMI YAPIYOR?

Trakya Üniversitesi Hastanesi'ne 216 memur alınacak.

Gebze Üniversitesi yalnızca 40 taban puan ile lise veya dengi mezun olan veya önlisans lisans mezunları arasından personel alımı yapacak.

Amasya Üniversitesi KPSS 60 puan ile bünyesine 25 kamu personel alınacak. Başvuruları internet üzerinden alacak.

Sinop Üniversitesi altı farklı unvanında 52 kişilik bir alım yapacak. Alım kadroları arasında; usta gemici, kaptan, büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ve teknisyen gibi pozisyonlar olacak.

Diğer bir alım haberi de Kamu İhale Kurumu'ndan geldi. 13 farklı kadroda 18 personel alımı yapacak. Bu kuruma da başvurular internet üzerinden gerçekleştirilecek.

PERSONEL MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kamuya memur alımı genel başvuru şartları arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması, gerekli öğrenim şartlarının karşılanması, belirli yaş sınırları içerisinde bulunulması ve erkek adaylar için askerlik görevini tamamlaması gibi koşullar yer alıyor.

Başvuru için istenilen bilgiler eksiksiz şekilde doldurulup başvuru yapılabilecek.

KAMU İŞ İLANLARI

İŞKUR KAMU MEMUR ALIMI İŞ İLANLARI

İŞKUR MESLEKLERE GÖRE İŞ İLANLARI

İŞKUR KURUM DIŞI KAMU İŞÇİ ALIMI

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN