Messi'nin fotoğrafını görenler büyük hayal kırıklığı yaşamıştı! Beştepe'den skandal görüntüye açıklama geldi

Messi'nin fotoğrafını görenler büyük hayal kırıklığı yaşamıştı! Beştepe'den skandal görüntüye açıklama geldi

Tüm dünyanın seyirci kaldığı İsrail ve Filistin savaşı ile ilgili bazı ünlü futbolculardan peş peşe paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Dünyanın en büyük futbol yıldızı olan Lionel Messi'nin İsrail bayrağını tutarak verdiği poz ise sosyal medyada viral olmuş ve bazı futbolseverleri ikiye bölmüştü. O kareyi görenler büyük hayal kırıklığı yaşarken Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden ilk açıklama geldi. İşte detaylar haberimizde...

Sosyal medyada viral olan Lionel Messi'nin İsrail bayraklı fotosu gündeme bomba gibi düştü. Messi taraftarları gördükleri kareyle büyük hayal kırıklığı yaşarken konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden ilk açıklama geldi. 'Messi İsrail'i mi destekliyor?' sorusuna Beştepe'den ilk cevap geldi.

MESSİ'NİN SKANDAL FOTOĞRAFINA BEŞTEPE'DEN YANIT

Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi'nin İsrail bayrağını tuttuğu fotoğraf kısa süre içerisinde milyonlarca etkileşim almıştı. Sosyal medyada dolaşan skandal kareyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Lionel Messi'nin İsrail bayrağını taşıyarak İsrail'e desteğini ifade ettiği iddiaları doğru değil. Sosyal medya kullanıcıları tarafından yayılan ekran görüntüsünün değiştirildiği tespit edildi. Arjantinli futbolcunun sosyal medya hesaplarında böyle bir içerik yer almıyor." ifadelerini kullandı.

jhjhhj-81.jpg

MESSİ İSRAİL'Mİ DESTEKLİYOR?

Yapılan açıklama sonrası Messi'nin çekildiği karenin orjinal hali paylaşıldı. Yapılan paylaşımda, "Messi'nin elinde bir markanın logosu bulunan bir çanta tuttuğu ve görselin İsrail bayrağını içerecek şekilde değiştirildiği tespit edildi." denildi.

h56.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN