Meteoroloji 'Atkı ve bereleri hazırlayın' diyerek duyurdu! İstanbul'a kar yağışı için tarih belli oldu

Meteoroloji 'Atkı ve bereleri hazırlayın' diyerek duyurdu! İstanbul'a kar yağışı için tarih belli oldu

Türkiye’yi etkisi altına alan dondurucu soğukların yerini ne zaman kar yağışına bırakacağı merak edilirken, beklenen haber meteoroloji uzmanı Kerem Ökten’den geldi. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye için sevindirici haberi veren Ökten, o tarihe dikkat çekti…

ESMAGÜL KOÇAK

Türkiye, kavurucu geçen yaz aylarının ardından sonunda kışa giriş yaptı. Ara ara yağmurun etkili olduğu bu günlerde hava sıcaklıkları ise gün geçtikçe düşüyor. Kuru ve dondurucu soğuğa dayanmak güçleşirken herkesin aklında “Kar ne zaman yağacak?” sorusu var…

Anlık hava durumu gelişmelerini X hesabından paylaşan Kerem Ökten, şimdi de beklenen kar yağışıyla ilgili müjdeyi verdi. Ökten, yaptığı paylaşımda o tarihe dikkat çekti.

istanbul-kar-yagisi-1.jpg

ATKI VE BERELERİ HAZIRLAYIN

X hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul’a seslenen Kerem Ökten, hafta sonu Batı Karadeniz’de hava sıcaklıklarının çok düşeceğine dikkat çekti. İstanbul’da yer yer kar yağma ihtimali bulunduğunu söyleyen Ökten, atkı, bere ve eldivenleri hazırlayın diyerek şimdiden uyardı.

TÜRKİYE’YE KAR GELİYOR

İstanbul’un yanı sıra Türkiye geneli için de bir değerlendirmede bulunan Ökten, “Artık bir çok güncelleme Türkiye geneline kar yağışları veriyor. Bu akşam da güzel bir güncelleme oldu diyebilirim. Şu anda modeller sistemi çözmeye çalışıyor çünkü Stratosfer'deki gelişmeler modelleri şaşırtıyor. Yakında kar müjdesini vereceğim...” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN