Meteoroloji kötü haberi Türkiye'ye böyle verdi: Artık imkansız! Artık uykuya daldı

Meteoroloji kötü haberi Türkiye'ye böyle verdi: Artık imkansız! Artık uykuya daldı

Türkiye'de yaşayan milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği haber için ümitler kırıldı. Meteoroloji “Artık imkansız” diyerek kötü haberi duyurdu. Kimse boşuna beklemesin derin bir uykuya daldı. İşte meteorolojiden gelen o açıklamalar…

Türkiye'de herkesin merakla beklediği kar yağışları da ümitleri bir bir kırdı. Önce Aralık sonra Ocak derken Şubat ayında da etkisini göstermeyen kar yağışları için uzman isimlerden açıklamalarda peş peşe geldi. Kimse boşuna beklemesin. İşte meteorolojiden gelen o açıklamalar…

OLUMLU TABLOLAR SİLİNDİ

Meteoroloji Bey sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile Türkiye'nin olumsuz tablosu gözleri önüne serildi. Daha önce yapmış olduğu açıklamalara değinerek Şubat ayını değerlendiren uzman isim, kıyı bölgeler için Şubat ayında kar yağışı olmadığını belirtti.

Bilimde her daim şüphe olduğunu ve çoğunlukla olumsuz tablo görüldüğünü vurgulasa dahi olumlu birkaç olasılığa değinen uzman isim “ Kıyı bölgeler için ŞUBAT ayında KAR beklememeliyiz ! Şu sinoptiğin toparlaması imkansıza yakın” sözleri ile Türkiye'deki olumsuz tabloyu açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN