Meteoroloji saat verdi: Yedi bölgede kuvvetli yağış!

Meteoroloji saat verdi: Yedi bölgede kuvvetli yağış!

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre bugün yedi bölgede de sağanak yağış etkili olacak. Yağışların öğle saatlerinden itibaren 12.00-18.00 arasında şiddetli olacağı vurgusu yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Bilecik ve Ordu çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; öğle saatlerinden itibaren İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Aksaray, Nevşehir, Yozgat, Erzurum, Kars, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın batı kesimlerde kuzeyli, iç ve doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

26 MAYIS 2023 CUMA GÜNÜ

1-002.jpg

27 MAYIS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

1-003.jpg

28 MAYIS 2023 PAZAR GÜNÜ

1-004.jpg

29 MAYIS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

1-005.jpg

30 MAYIS 2023 SALI GÜNÜ

1-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN