Meteoroloji uzmanından uyarı! Sakın orada yüzmeyin… Aksi takdirde boğulma riskiniz çok yüksek

Meteoroloji uzmanından uyarı! Sakın orada yüzmeyin… Aksi takdirde boğulma riskiniz çok yüksek

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, denizin keyfini çıkarmak isteyenlere çok önemli bir uyarıda bulundu. Ökten üstüne basa basa söyledi! Sakın orada yüzmeyin… Aksi takdirde boğulma riskiniz çok yüksek…

Bu yıl sıcak havalardan dolayı insanlar serinlemek için kendilerini serin sulara atmayı tercih etti. Lakin Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten çok önemli bir uyarıda bulundu! O denizde sakın yüzmeyin. Bir boğulma vakası da siz yaşayabilirsiniz. Çok tehlikeli…

YÜZMEK İÇİN ORAYA GİTMEYİN

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlar yapıyor. Uzman isim insanların tedbir almaları için önceden bazı uyarılarda bulunuyor. Bu kez ise denizlerdeki dalgaya ilişkin açıklama yapan Ökten, kesinlikle yüzülmemesi gerek o yerden söz etti. Aksi takdirde boğulma riskiniz çok yüksek.

yeni-proje-3.jpg

DENİZ İNSANI İÇERİ ÇEKİYOR

Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

“Geçen Pazar Kilyos'ta bir genç maalesef boğuldu. Yarın da kesinlikle Kilyos tarafına gitmeyin. Denizi, insanı içeri çekiyor. Ve unutmayın! Deniz sizi kıyıdan uzaklaştırırsa; kıyıya doğru yüzmeyin. Kıyıya paralel yan taraflara yüzün. Böylece çeken akıntıdan kurtulabilirsiniz...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN