Meteoroloji'den Doğu ve Batı Karadeniz için fırtına uyarısı

Meteoroloji'den Doğu ve Batı Karadeniz için fırtına uyarısı

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre Doğu ve Batı Karadeniz için fırtına bekleniyor.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden Doğu ve Batı Karadeniz için 15 Haziran Cumartesi günü kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği ifade edildi.

Yapılan açıklamada, "Batı Karadeniz’in doğusunda rüzgarın, 15 Haziran Cumartesi gününün ilk saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (saatte 50-75 km) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

VALİLİK ULAŞIMDA AKSAMALAR OLABİLECEĞİNİ BELİRTTİ

Doğu Karadeniz’de ise rüzgarın, 15 Haziran Cumartesi günün ilk saatlerinde batısında zamanla genelinde batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (saatte 50-75) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, akşam saatlerinde doğusunda, akşam saatlerinden sonra batısında etkisini kaybetmesi beklenmektedir" denildi.

Samsun Valiliği ise, ulaşımda aksamaların meydana gelebileceğini belirterek, dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.

ulasim.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN