Meteoroloji'den Ege ve Akdeniz için fırtına uyarısı

Meteoroloji'den Ege ve Akdeniz için fırtına uyarısı

Soğuk ve fırtınalı hava yurtta etkisini göstermeye devam ediyor. Ege'nin güneyinde ve Akdeniz'in doğusunda yarın fırtına bekleniyor.

Kış ülkeyi etkisi altına aldı. Tipi nedeniyle dün 261 yerleşim yerinde yolları kapandı, fırtına ağaçları devirdi. Birçok kentte aşırı yağış sebebiyle sel yaşandı. Sel ve fırtına nedeniyle 9 kişi hayatını kaybetti.

Uyarılarına bugün de devam eden Meteoroloji, Güney Ege'nin güneyinde rüzgar, yarın öğle saatlerinden itibaren güney ve güneydoğuda fırtına olacağını açıkladı. Fırtına yarın gece saatlerinde etkisini kaybedecek.

Doğu Akdeniz'in doğusu ise yarın akşam saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde esecek rüzgar, perşembe günü etkisini yitirecek.

Yetkililer vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN